log hier in om jouw gegevens online te bekijken en te ab werkt login, make payment, customer service number online

All popular websites have their own user authentication management system. When you log in, the system will use several methods to verify whether you did this operation yourself. In addition, for accounts that contain sensitive information or money-related, you need to log out of the account when you leave. This is a necessary but often forgotten thing.

Mijn gegevens online inzien of wijzigen, makkelijk en snel …

https://mijn.ofw.nl/persoonlijke-gegevens

Log hier in op MijnOFW om je persoonlijke gegevens in te zien. Je kunt je gegevens makkelijk en snel 24/7 zelf online wijzigen.

Google Account

https://www.google.com/intl/nl/account/about

In je Google-account kun je je gegevens, activiteit, beveiligingsopties en privacyvoorkeuren bekijken en beheren om Google beter voor je te laten …

Je locatiegeschiedenis beheren – Google-account Help

https://support.google.com/accounts/answer/3118687?hl=nl

 • U kunt ‘Locatiegeschiedenis’ voor uw account op elk moment uitschakelen. Als u een werk- of schoolaccount gebruikt, moet uw beheerder deze instelling voor u beschikbaar maken. Als uw beheerder dit doet, kunt u net als elke andere gebruiker ‘Locatiegeschiedenis’ gebruiken.

See more on support.google.com

 • Inloggen bij Mijn Theek 5 | Theek 5

  https://www.theek5.nl/mijn-theek-5/inloggen

  Via deze service heb je de mogelijkheid materialen van andere leners (na toestemming) te verlengen, gegevens te bekijken etc. zonder elke keer opnieuw te hoeven inloggen. Ga naar Mijn Theek 5 Je klikt (na inloggen) aan de linkerkant op Koppelen lenerspassen en op Nieuw verzoek om toegang .

  Toestemming voor uitwisseling medische gegevens | Volgjezorg

  https://www.volgjezorg.nl/toestemming

  Bekijk informatie over de Corona opt-in Jouw toestemming (zowel een ‘JA’ als een ‘NEE’) kun je op drie manieren regelen: Optie 1: Zeg het tegen je huisarts en apotheken Optie 2: Geef hen een ingevuld toestemmingsformulier Optie 3: Regel het online op Volgjezorg* *Online regelen kan door in te loggen op je ‘Persoonlijke omgeving’. Ga dan naar ‘Toestemmingen’ en klik op …

  Met Ockto deel je makkelijk en veilig je gegevens – Ockto

  https://www.ockto.nl

  Dan geef je toestemming om jouw gegevens te delen en worden ze verstuurd. … kun je al jouw pensioenen inzien. Van de werkgever die je nu hebt en van eerdere werkgevers. Ockto haalt hier de gegevens van al jouw opgebouwde pensioenen op. DUO … burgerlijke staat en het aantal jaar dat je werkt.

  Google Translate

  https://translate.google.be

  De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina’s onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan honderd andere talen.

  CoronaCheck

  https://coronacheck.nl

  Laat je testen of vaccineren. Voor toegang vragen sommige landen of plekken een bewijs van een vaccinatie of van een uitslag van een coronatest. 2. Maak een QR-code. De app maakt twee QR-codes: een QR-code voor Nederland en een internationale. Dat is jouw bewijs. 3.

  Uw Privacy – my.belgium.be | Uw online overheidsdienst

  https://my.belgium.be/nl/Privacy

  Deze privacyverklaring beschrijft welke maatregelen er worden genomen voor de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer bij het gebruik van de diensten die worden georganiseerd door of op gezag van de Federale overheid in het kader van e-government, en welke rechten u als gebruiker van deze diensten heeft.

  Marktplaats – Online Payment Platform

  https://onlinepaymentplatform.com/nl/support/marktplaats

  Als je transacties hebt ontvangen via Online Payment Platform dan is het mogelijk om in te loggen om zo jouw transactiehistorie te bekijken. … Na acceptatie is het mogelijk om gebruik te maken van onze dienstverlening. Klik hier voor meer uitleg en informatie over Political … Log dan in in jouw account en creëer een ticket zodat ons …

  You Might Also Like

  Leave a Reply